برنج معطر
- دانستنیها
- ۱۲ تیر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۹
کیفیت دانه برنج به وسیله خواص فیزیکی و شیمی فیزیکی آن تعیین می شود. خواص فیزیکی شامل اندازه و شکل دانه، راندمان تبدیل، درجه تبدیل و ظاهر دانه است
برنج قهوه ای را بدون نگرانی در برنامه غذایی خود قرار دهید
- دانستنیها
- ۱۲ تیر ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۸
برنج قهوه ای شاید در نگاه اول خیلی تعجب برانگیز به نظر برسد و آن را یک نوع برنج خارجی یا بی کیفیت به حساب بیاوریم.
رشتی طارم
- دانستنیها
- ۹ تیر ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۸
طارم رشتی برنج طارم دشتی در مازندران بهخصوص در سمت فریدون کنار کشت میشود و کیفیت و عطروطعم بسیار عالی دارد. به لحاظ مورفولوژیکی مصرف نهادههای کشاورزی شبیه طارم محلی است.
۸ خاصیت خوردن برنج که شاید ندانید!
- دانستنیها
- ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۸
وقتی که صحبت از خواص یک ماده غذایی میشود باید این نکته را در نظر گرفت که نحوه پخت آن و میزان مصرف آن نیز مهم است.
چگونه مثل حرفهای ها برنج بخریم؟
- دانستنیها
- ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۷
این روزها تشخیص برنج خوب سخت است! به دلیل وجود برنج پلاستیکی، قبل از کیفیت برنج، کشف اصالت آن مهمتر است.
نحوه پخت برنج
- دانستنیها
- ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۲
برنج طارم - نحوه پخت - روش سنتی - پخت به روش مازندرانی
روایات متعدد در مورد برنج
- دانستنیها
- ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳
در روایات و احادیث اشاراتی به ارزش غذایی و دوایی برنج یافت میشود. ← برترین خوراک هر دوجهان